• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Diensten

Diensten

Booij parket kan u op gebied van binnenhuis- en vloerontwerp compleet ontzorgen.
Zo bieden wij een assortiment van vloeren en trappen aan van hoge kwaliteit. Ook bieden wij intensieve onderhouds-
en reinigingstrajecten aan om uw vloer als nieuw te houden.


Vloeren & trappen

Een vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. De vloer moet natuurlijk aansluiten bij het interieur en de smaak van de bewoners. De kwaliteit van het materiaal is ook zeker niet onbelangrijk: een veelbelopen vloer moet er lang mooi uit blijven zien.

Lees meer

Onderhoud & renovatie

U wilt natuurlijk dat uw prachtige parket- of plankenvloer zo lang mogelijk meegaat. Hiertoe laat u de vloer tijdig onderhouden of renoveren door een professional. Daarom schakelt u Booij Parket in voor alle onderhouds- en renovatiewerkzaamheden op uw bestaande vloer.

Lees meer

Intensieve reiniging

Nieuw in het dienstenpakket Booij Parket: intensieve reiniging van parketvloeren en plankenvloeren. Met een speciale machine verwijderen we al het vuil in één behandeling uit de poriën van het hout. Daarna wordt de vloer opnieuw in de onderhoudsolie gezet. Uw vloer is weer brandschoon en krijgt zijn oude kleur terug.

Lees meer

Vloerverwarming

“Combineer parketvloeren of PVC-vloeren met vloerverwarming voor warmte en stijl. Kies geschikt hout of PVC-materiaal, dunne planken en professionele installatie. Beheers de temperatuur geleidelijk en controleer luchtvochtigheid om scheuren te voorkomen. Regelmatig onderhoud verlengt levensduur. Vraag advies bij Booij Parket Wonen met Lef voor details.”

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact