• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Onderhoud & renovatie


U wilt natuurlijk dat uw prachtige parket- of plankenvloer zo lang mogelijk meegaat.
Hiertoe laat u de vloer tijdig onderhouden of renoveren door een professional. Daarom schakelt u Booij Parket in voor alle
onderhouds- en renovatiewerkzaamheden op uw bestaande vloer. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.
Uiteraard voorziet Booij Parket u graag van deskundig onderhoudsadvies.

 

Benieuwd naar onze onderhoudsproducten ? Klik hier

Vloer schuren en afwerken

Als uw vloer ernstig beschadigd of kaalgelopen is, kan Booij Parket deze weer als nieuw maken. Wij schuren de vloer dan helemaal kaal en verwijderen eventuele spijkertjes. Daarna stoppen we naden en gaatjes en polijsten we de vloer.

Nadat de vloer stofvrij is gemaakt, zetten we deze opnieuw in de olie of lak. Uiteraard werken wij met oliën en lakken van hoogwaardige kwaliteit en zijn er diverse kleuren mogelijk. Uw vloer is weer zo goed als nieuw en gaat weer voor lange tijd mee.

Aanhelen en intanden

U laat een aanbouw, uitbouw of serre plaatsen en wilt uw bestaande vloer laten doorlopen. In dit geval kan Booij Parket uw vloer onzichtbaar doorleggen. Ook als u een open haard hebt laten verwijderen of een keuken laat plaatsen, kan Booij Parket uw bestaande vloer perfect laten doorlopen. Het verschil tussen de oude vloer en het nieuwe gedeelte bijna niet te zien zijn.

Voor een feilloos resultaat zal Booij Parket na aanheling van het nieuwe stuk de gehele vloer moeten schuren, stoppen en behandelen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en vrijblijvend een offerte voor u op te stellen.

Waterschade

Waterschade kan verschillende oorzaken hebben. Een lekkage, verstopping of overstroming kan uw vloer ernstige schade toebrengen. Bij waterschade kunnen de planken verkleuren, kromtrekken en binnen enkele dagen zelfs beschimmelen. Toch is uw vloer in de meeste gevallen niet geheel verloren en hoeven slechts de aangetaste vloerdelen te worden vervangen.

Het is bij waterschade van belang snel een expert in te schakelen. Booij Parket komt de situatie graag bekijken en herstelt waterschade op vakkundige wijze.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact