• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Vloeren & Trappen


Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren, zoals hout, PVC en laminaat. Daarnaast bieden wij ook trapbekleding met een ruime keuze aan materialen, waaronder hout, leer, laminaat en PVC.

Vloeren zijn een essentieel onderdeel van elk interieur en kunnen de sfeer en uitstraling van een ruimte aanzienlijk beïnvloeden. Of je nu op zoek bent naar een warme en natuurlijke uitstraling met houten vloeren, de duurzaamheid en eenvoudige onderhoud van PVC, of de betaalbaarheid en veelzijdigheid van laminaat, wij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een vakkundige installatie van de vloeren, met oog voor detail en kwaliteit. We begeleiden je graag bij het kiezen van de juiste vloer die past bij jouw stijl, smaak en levensstijl.

Naast vloeren bieden we ook trapbekleding aan in verschillende materialen. Een trap is vaak een opvallend element in een woning, en met de juiste bekleding kun je een trap omtoveren tot een echte eyecatcher. Of je nu de warme en natuurlijke uitstraling van hout verkiest, de luxe en duurzaamheid van leer, de veelzijdigheid van laminaat, of de praktische eigenschappen van PVC, wij hebben de juiste opties om jouw trap te bekleden naar jouw wensen.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor het leggen van vloeren en bekleden van trappen. Ons team staat klaar om je te adviseren en een op maat gemaakte oplossing te bieden die past bij jouw smaak, stijl en budget.Soorten vloeren

Booij Parket realiseert diverse soorten vloeren. Wij leggen bijvoorbeeld:

Als u uw nieuwe vloer regelmatig met de juiste middelen behandelt, gaat deze langer mee en blijft deze langer
in een goede conditie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor groot onderhoud en renovatie voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Graag komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact