• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Over Booij Parket

Over ons

Welkom bij Booij Parket: Wonen met Lef. Bij ons hebben we een bijzondere keuze gemaakt in het kader van duurzaamheid: we combineren hout en leer. Naast onze diverse vloeren zijn wij zowel voor zakelijke als particuliere klanten tevens een verkooppunt van leren tassen van de merken Bag2bag en Spikes and Sparrow.

Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het creëren van unieke vloeren die karakter en persoonlijkheid toevoegen aan elk interieur. Met onze gedurfde visie op interieurdesign gaan we nog een stap verder door de combinatie van hout en leer te introduceren. Deze combinatie zorgt voor een warme en luxe uitstraling, terwijl het ook een duurzame keuze is.

Voor onze zakelijke klanten begrijpen we dat de uitstraling van uw bedrijfsruimte een grote rol speelt bij het creëren van een professionele en gastvrije omgeving. Onze vloeren en leren tassen kunnen helpen om de juiste indruk te maken op uw klanten en medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle vloer met een leren inlay voor uw kantoor of naar een representatieve leren tas voor uw zakelijke afspraken, wij hebben de expertise om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Voor onze particuliere klanten begrijpen we dat uw huis uw persoonlijke toevluchtsoord is. Het is de plek waar u zich comfortabel wilt voelen en waar uw eigen stijl tot uiting komt. Onze vloeren en leren tassen kunnen helpen om de juiste ambiance te creëren in elke kamer van uw huis. Of u nu op zoek bent naar een moderne parketvloer met een leren inlay voor uw woonkamer of naar een tijdloze leren tas als fashion statement, wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte item dat past bij uw stijl en levensstijl.

Bij Booij Parket hechten we niet alleen waarde aan kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid, maar ook aan het bieden van oplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze experts staan klaar om u te begeleiden in het keuzeproces. We luisteren naar uw wensen, adviseren u over de verschillende mogelijkheden en tonen u graag onze collectie aan vloeren en tassen. Of u nu een vloer en tas nodig heeft voor uw zakelijke ruimte of uw eigen huis, wij helpen u graag om de perfecte combinatie van hout en leer te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Booij Parket uw ruimte kan transformeren met onze unieke combinatie van hout en leer. Of het nu gaat om een zakelijke inrichting of een particulier project, wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw interieurproject en u te voorzien van een prachtige vloer en een tijdloze leren tas van Bag2bag of Spikes and Sparrow.

 

 

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact