• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Over Booij Parket

Over ons

 

Booij Parket werd in 2014 opgericht door zaakvoerder Chris Booij. Chris zit al sinds 2001 in het vak en heeft ondertussen 22 jaar ervaring opgebouwd. Chris is een echte vakman die geen uitdaging uit de weg gaat en altijd een mooi resultaat aflevert.

Booij Parket is gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke vloeren. Chris heeft zich met name toegelegd op tapis- en patroonvloeren, zoals de Hongaarse punt of het visgraatpatroon. Daarnaast voeren wij onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren. Denk hierbij aan aanhelen en intanden, schuren, lakken en oliën. Ook zijn wij ons sinds kort gaan richten op intensieve reiniging van bestaande parketvloeren en plankenvloeren met een speciale machine.

Chris Booij wordt door zowel particulieren als bedrijven ingeschakeld omwille van zijn vakmanschap. De klant staat bij hem centraal en hij wil altijd wat moois achterlaten. Chris maakt deel uit van een uitgebreid samenwerkingsnetwerk van vakmensen, die veelvuldig een beroep op elkaar doen. Als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een aannemer, schilder, meubelmaker, stukadoor of binnenhuisarchitect, dan weten wij precies wie we voor u moeten inschakelen. Zo is er één contactpersoon met wie u uw wensen bespreekt, en hebt u een team met uitstekende onderlinge samenwerking tot uw beschikking. Dit levert snellere en goedkopere oplossingen op, die perfect op elkaar aansluiten. Bij Booij Parket kunt u dus terecht voor totaaloplossingen, uitgevoerd door experts.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact