• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Parketvloer Elst


U zoekt een vakman voor een nieuwe parketvloer. Elst is uw woonplaats en u wilt graag snel geholpen worden. Dan moet u bij Booij Parket zijn. Booij Parket is dé vakspecialist op het gebied van ambachtelijke vloeren in Elst en omgeving, gespecialiseerd in het leggen van parketvloeren.

Voordelen parketvloer Elst

Parket is een houtproduct, waarin de oorspronkelijke nerfstructuur zichtbaar is. Hout heeft een natuurlijke, warme uitstraling. Omdat parket een natuurproduct is, is elk vloerdeel uniek: geen twee parketstroken zijn hetzelfde. Bovendien laat parket zich uitstekend leggen over vloerverwarming of -koeling, wat uw wooncomfort ten goede komt. Mits goed onderhouden gaat een parketvloer lang mee: een goed gelegde parketvloer kan een levensduur hebben van wel 100 jaar. Vanwege de populariteit van parket kan een mooie parketvloer de waarde van uw huis vergroten, op voorwaarde dat de vloer past bij de woning, vakkundig is gelegd en goed is onderhouden. Meer over vakkundig gelegde parketvloeren in Elst door Booij Parket.

Onderhoud parketvloer Elst

Ook voor het onderhoud van uw parketvloer in Elst bent u bij Booij Parket aan het juiste adres. Voor de levensduur van parket is onderhoud van groot belang. Hiertoe moet de vloer een aantal keer gedurende zijn ‘leven’ worden geschuurd en, afhankelijk van de afwerklaag, opnieuw in de olie worden gezet of opnieuw worden gelakt. Een parketvloer is aan onderhoud toe wanneer er kale plekken op het hout zijn ontstaan, bijvoorbeeld omdat er veel over een bepaald stuk van de vloer is gelopen.

Het onderhoud van uw parketvloer kunt u het beste aan een professional overlaten. Veel mensen denken dat ze hun vloer best zelf kunnen schuren en oliën of lakken, maar zij onderschatten deze klus. Er komt namelijk een hoop kennis en ervaring bij kijken. Bij Booij Parket zien we regelmatig mensen die hun parketvloer op de verkeerde manier hebben geschuurd, met alle gevolgen van dien. Zij zijn een stuk duurder uit dan wanneer zij het onderhoud zouden hebben overgelaten aan een vakman. Meer over onderhoud van uw parketvloer in Elst.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact