• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Onderhoudsproducten

Geniet langer van uw vloer!

“Verleng de levensduur van uw vloer met goed onderhoud, of u het nu zelf wilt doen of ons wilt inschakelen.

Het onderhoud begint al bij uw voordeur; denk aan een borstelmat van Outline van een goede kwaliteit, een inloopmat en beschermdoppen voor onder uw meubilair.

Bij Booij Parket Wonen met Lef begrijpen we dat u misschien zelf uw vloer wilt onderhouden. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige onderhoudsproducten aan, maar delen we ook graag onze expertise en tips met u.

Of u nu advies nodig heeft over het reinigen van uw vloer, het aanbrengen van beschermende coatings , algemeen onderhoud, vloermatten of beschermdoppen, wij staan voor u klaar. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis om u te begeleiden bij het zelf onderhouden van uw vloer.

Als u echter liever ons professionele onderhoudsteam inschakelt, staan we ook voor u klaar. Onze vakmensen zorgen voor grondige reiniging, herstelwerkzaamheden en het aanbrengen van de juiste afwerking voor een optimale bescherming.

Of u nu kiest voor zelf doen of ons team inschakelt, bij Booij Parket Wonen met Lef helpen we u graag om de levensduur van uw vloer te verlengen met het juiste onderhoud.”

 

Reiniging

Uw vloeren schoon en fris met onze ruime keus aan reinigingsmiddelen.Voor iedere vloer hebben wij voor u het juiste product.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw vloer is noodzakelijk om uw vloer jaren mooi te houden. Bij ons vind u alleen kwaliteitsmerken.

Polish

Voor optimale bescherming kunt u uw vloer voorzien van een beschermende laag. Uw laklaag zaal daadoor minder snel slijten.

Ruime keus bij Booij Parket – Wonen met lef

Met het juiste onderhoud kan uw vloer een leven lang meegaan. In de loop der jaren wordt uw vloer bloodgestelt aan allerlei vormen van slijtage. Maak u vloeren daarom ook regelmatig schoon en voorzie deze desgewenst met een beschermende laklaag. Voor iedere vloer hebben wij een geschikt product. Bij ons vindt u merken als:
Lecol, Royl, Fris, Bruynzeel, Skylt,Pallmann,Bauwerk en Floorservice.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact