• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Onderhoudsproducten

Geniet langer van uw vloer!

Uw vloer is kostbaar. Om langer van uw vloer te kunnen genieten is het daaarom belangrijk om uw vloer goed Schoon te houden en deze regelmatig te onderhouden. Bij Booij Parket – Wonen met lef hebben wij een ruim assortiment aan schoonmaak en onderhoud producten geschikt voor iedere vloer. Neem contact met ons op voor advies op maat of kom gezellig bij ons langs in onze woonwinkel in Elst.

Reiniging

Uw vloeren schoon en fris met onze ruime keus aan reinigingsmiddelen.Voor iedere vloer hebben wij voor u het juiste product.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw vloer is noodzakelijk om uw vloer jaren mooi te houden. Bij ons vind u alleen kwaliteitsmerken.

Polish

Voor optimale bescherming kunt u uw vloer voorzien van een beschermende laag. Uw laklaag zaal daadoor minder snel slijten.

Ruime keus bij Booij Parket – Wonen met lef

Met het juiste onderhoud kan uw vloer een leven lang meegaan. In de loop der jaren wordt uw vloer bloodgestelt aan allerlei vormen van slijtage. Maak u vloeren daarom ook regelmatig schoon en voorzie deze desgewenst met een beschermende laklaag. Voor iedere vloer hebben wij een geschikt product. Bij ons vindt u merken als:
Lecol, Royl, Fris, Bruynzeel, Skylt en Floorservice.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact