• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Parketvloer Arnhem

Voordelen parketvloer Arnhem

De uitstraling van parket is warm en natuurlijk. Het is een natuurproduct, waarin de oorspronkelijke nerfstructuur van het hout te zien is. Daarom zijn er geen twee identieke vloerdelen en is elk vloerdeel uniek. Bovendien verbetert een parketvloer uw wooncomfort, omdat het zich uitstekend leent als vloer boven vloerverwarming of -koeling. Parket heeft daarnaast een lange levensduur, op voorwaarde dat uw vloer goed wordt onderhouden. Parket dat op vakkundige wijze is gelegd, kan wel een eeuw meegaan. Vanwege de populariteit ervan kan een mooie parketvloer leiden tot waardevermeerdering van uw woning, mits de vloer tijdig wordt onderhouden, goed is gelegd en de uitstraling van de woning ten goede komt. Meer over parketvloeren in Arnhem, vakkundig gelegd door Booij Parket.

Onderhoud parketvloer Arnhem

Booij Parket helpt u graag met het onderhoud van uw parketvloer in Arnhem. Voor de levensduur van de vloer is onderhoud zeer belangrijk. Dit houdt in dat de vloer gedurende zijn leven een aantal keer zal moeten worden geschuurd en opnieuw in de olie of lak moet worden gezet. Wanneer het hout kale plekken gaat vertonen, bijvoorbeeld op delen van de vloer waar veel over wordt gelopen, is uw parketvloer aan onderhoud toe.

Het is verstandig het onderhoud van uw parketvloer over te laten aan een specialist. Misschien denkt u dat het schuren en opnieuw in de olie of lak zetten van uw vloer een eenvoudig karwei is, maar niets is minder waar. Voor deze klus is een hoop kennis en ervaring nodig. Regelmatig kloppen mensen aan bij Booij Parket die hebben geprobeerd hun parketvloer zelf te schuren, zonder daarbij de juiste technieken of apparatuur te gebruiken. Een prijzige fout. Het is beter uw onderhoud over te laten aan een vakspecialist. Meer over onderhoud van uw parketvloer in Arnhem.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact