• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Wonen met lef

Wonen met lef

Welkom bij Booij Parket, uw woonwinkel voor prachtige vloeren, vloerverwarming en accessoires. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan tijdloze vloeropties en accessoires, waarbij we zorgvuldig geselecteerde materialen gebruiken. Van klassiek parket tot eigentijdse houten vloeren, elk product is met vakmanschap vervaardigd.

Onze service gaat verder dan alleen het leveren van vloeren. Na de installatie zorgen we voor een perfecte afwerking met MDF plinten. Deze elegante afwerkingslijsten worden vakkundig geplaatst en geven uw vloer een verzorgde uitstraling.

Daarnaast bieden we hoogwaardige onderhoudsproducten van gerenommeerde merken zoals Bruynzeel, Lecol, Floorservice, Royl, Fris, Bauwerk, Skylt, Pallmann en meer, om uw vloeren in topconditie te houden.

Bij Booij Parket gaan we voor een complete aanpak. Bezoek ons op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie en ontdek de harmonie tussen functionaliteit, schoonheid en kwaliteit. Met ons, creëert u niet alleen een prachtig interieur, maar zorgen we er ook voor dat uw vloeren goed worden verzorgd en behouden blijven. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de perfecte keuzes voor uw huis.

Voor meer informatie, vragen of advies kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier op onze website. Onder het tabblad “Contact” vindt u het formulier waar u uw gegevens kunt invullen en uw bericht kunt achterlaten. Op de andere dagen werken wij graag op afspraak, zodat we voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan uw wensen en behoeften. Ons vriendelijke en deskundige team zal zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.

Vloeren 

Een vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. De vloer moet natuurlijk aansluiten bij het interieur en de smaak van de bewoners. De kwaliteit van het materiaal is ook zeker niet onbelangrijk: een veelbelopen vloer moet er lang mooi uit blijven zien.

Lees meer

Vloerbescherming

Voorkom krasschade, bescherm uw vloer! Kies voor beschermdoppen die écht werken. (scratchnomore)

Lees meer

Leren tassen

Een ruime keus aan diverse soorten prachtige leren tassen van hoogwaardige kwaliteit! Voor ieder wat wils.

Lees meer

Verlichting

Bekijk onze collectie van stijlvolle verlichting !

Lees meer

Onderhoudsproducten

Booij Parket is  verkooppunt van de volgende merken:  BooijParket, Bruynzeel, Royl, Lecol, Fris, Skylt, Bauwerk, Pallmann en Floorservice.

Lees meer

Overige accessoires

Booij Parket beschikt over een ruime keuze aan accessoires, zoals bv: kaarsen, geurstokjes, kandelaars, etc.

Lees meer

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact