• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Leren tassen

Prachtige tassen voor elke gelegenheid

Wonen met lef biedt een unieke selectie aan leren tassen speciaal voor vrouwen. Onze tassen zijn er in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten. Door onze ruime collectie is er altijd wel een tas die bij uw past. U vindt bij ons tassen van onder andere BAG2BAG & Spikes and Sparrow. Bent u op zoek naar een prachtige, unieke, trendy en betaalbare tas? Kom vandaag nog langs bij ons in de showroom of neem een kijkje in onze webshop.

BAG2BAG

Design tassen van Nederlandse bodem. Een nieuw, fris en hip Nederlands label damestassen. Een eigentijds design van hoogwaardig, store, mooie en praktische leren tassen, wallets en accessoires. Iedere tas is uniek in zijn soort. Tijdloze designs voor jarenlang plezier. De gehele collectie is exclusief in-house ontworpen

Puur Dutch Design!

Benieuwd naar de huidige collectie? Neem dan hier een kijkje of bezoek onze woonwinkel!

Spikes and Sparrow

De tassen van Spikes & Sparrow zijn gemaakt voor duurzaam gebruik en altijd gemaakt van kwaliteitsleer. Door veelvuldig gebruik worden deze tassen alleen maar mooier. Alle tassen worden ontworpen in Nederland. Deze worden vervolgens met de hand gemaakt in India. Hierbij wordt enkel en alleen samengewerkt met betrouwbare ateliers. Deze worden zorgvuldig door ons geselecteerd zodat er geen kinderarbeid plaats vindt, geen overuren worden gemaakt, een schone en veilige werkomgeving wordt gegarandeerd en er normale salarissen worden betaalt.

Neem hier een kijkje of kom gezellig bij ons langs in Elst.

Lederwaren

Merk Lederwaren met een zeer stoere en luxe uitstraling zou verwijzen naar een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige lederen producten, zoals tassen, portemonnees, riemen en andere accessoires, met een robuuste en luxe esthetiek. Deze producten worden meestal gekenmerkt door hoogwaardig leer, aandacht voor detail en vakmanschap, evenals ontwerpelementen die een stoere en luxueuze uitstraling bevorderen.

 

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact