• Ambachtelijke vloeren
  • Gelegd door een professionele parketteur

Parketvloer Nijmegen

Voordelen parketvloer Nijmegen

Parket heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Dat komt omdat het een houtproduct is, waarin u de oorspronkelijke structuur van het hout kunt zien. Er zijn geen twee identieke parketstroken. Ieder vloerdeel is dus uniek. Omdat parket uitstekend geschikt is om te worden gelegd over vloerverwarming of vloerkoeling, bevordert een parketvloer bovendien uw wooncomfort. Op voorwaarde dat de vloer goed wordt onderhouden, heeft deze een lange levensduur. Goed gelegd parket kan wel honderd jaar meegaan. Omdat parket erg populair is, kan de waarde van uw huis omhoog gaan door een mooie parketvloer, mits de vloer goed is onderhouden, vakkundig is gelegd en bij de uitstraling van de woning past. Meer over vakkundig gelegde parketvloeren in Nijmegen door Booij Parket.

Onderhoud parketvloer Nijmegen

Booij Parket staat ook voor u klaar voor het onderhoud van uw parketvloer in Nijmegen. Onderhoud is zeer belangrijk voor de levensduur van parket. Daarom zal de vloer een paar maal moeten worden geschuurd en opnieuw in de olie of lak worden gezet (afhankelijk van de afwerklaag die erop is aangebracht). U kunt zien dat uw parketvloer aan onderhoud toe is wanneer er kale plekken zichtbaar zijn op het hout, bijvoorbeeld op plaatsen waar stoelpoten vaak over de vloer schuiven.

U kunt het onderhoud van een parketvloer het beste overlaten aan een vakman. U denkt misschien dat u uw vloer best zelf kunt schuren en opnieuw in de olie of lak kunt zetten, maar de kans is groot dat u deze klus overschat. Er is namelijk een hoop kennis en ervaring voor nodig om een parketvloer op de juiste wijze te schuren en opnieuw af te werken. Bij Booij Parket kloppen regelmatig mensen aan die hun parketvloer zelf hebben geschuurd en daarbij niet de juiste technieken of apparatuur hebben aangewend. Deze fout kwam hun duur te staan. U kunt uw onderhoud beter overgelaten aan een vakman. Meer over professioneel onderhoud van uw parketvloer in Nijmegen.

Contact

Booij Parket denkt graag met u mee over een passende oplossing
voor uw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Contact